Старата Тонина Къща, Добринище

Рейтинг:  4 star rating  3.8 / 5 (10 вота)
желая да следя тази тема за нови коментари
nadia asenova (1)
отседнал Август 2016 за 3-5 дни семейно
2016.08.22
06:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За втори път посещаваме тази къща с валчер и си пожелавам и догодина да дойдеме , дори с децата и внучките . Който търси чистота , спокойствие , тишина и уют с усмихнати , приветливи и грижовни домакини е намерил точното място . Храната е прекрасна , поднесена с усмивка и блага дума . Стаите са малки ,но уютно подредени и си имат всичко най-необходимо . А домашната ракийка е просто малага . Какво повече му трябва на човек за няколко дни релакс !?
Р.S.Само хубаво време , но то не зависи от домакините . ПРИВЕТ

foxyrd78 (1)
отседнал Август 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.09.27
02:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте
През Август решихме с приятели да починем в Добринище. След кратко търсене се спряхме на 'Старата Тони Къща' ,офертата беше прилична и резервирахме пакет от 2 нощувки със закуска и вечеря. Пристигнах първи със сапругата ми и 7 годишната ми дащеря. Посрещна ни много приветлива и усмихната жена. Оказа се че се доплаща на масто за деца по 10лв на ден.! Другите семейства (4 на брой) пристигнаха с леко закъснение,но въпреки това стаите на някои от тях не бяха готови за настаняване. Дойде време за вечеря и АПСУРДИТЕ започнаха. Оказа се че 10лв за дете включват само спане и закуска. При въпрос към сервитьорката дали може да поръчаме нещо за децата, отговорът беше следният: "не може ,защото готвачката е заета с вашите вечери". ШОК. Менюто е като беше обяснено "от предишните собственици"и няма почти нищо! Сервитьорките адски НЕ любезни. Нямаше крушки в тоалетната на механата. При поиска а от едното семейство допълнително сума защото били настанени в по-голяма стая,бе получен съответен отказ и дойде фразата от собственика "ти на терикат ли се правиш?" ((
Добре знам че за тази цена не бихме могли да очакваме много , но поне едно нормално отношение като ГОСТИ на този "Псевдо" хотел или каквото там се води. Живо доказателство че "от всяко дърво свирка не става"
Лично МОЕ мнение :НЕ ХОДЕТЕ В ТОЗИ ХОТЕЛ

P. S.
Вечерите бяха УНИКАЛНО ВКУСНИ

svetla55 (1)
отседнал Юни 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.09.05
21:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През юни бяхме с приятели 3 дни в Старата Тонина Къща и съм изключително доволна от пребиваването . Много топли и гостоприемни стопани и много уютно и удобно място . Кухнята е перфектна и въобще беше супер ! Ако решите да посетите Добринище изберете Старата Тонина къща , няма да сгрешите ! Пожелавам на стопаните да са здрави и все така мили !


simona_r (1)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни семейно
2013.03.18
17:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, изчетох внимателно коментарите за Къщата за гости на И. Тонин. Честно казано, когато направих резервацията нямах време да проучвам предварително къде да отида. С мъжа ми бяхме решили да отидем в Добринище, за да покараме сноуборд. И така си взехме ваучер за намаление за Старата Тонина къща. Очаровани сме. Мястото ни върна доста години назад, спокойно, тихо и чисто. Стаята, в която ни настаниха беше много мъничка, но пък си имаше тераска и собствена баня. Собствениците бяха много мили, дори ни разрешиха в последния ден да освободим стаята по-късно, защото искахме да караме до последно. Кухнята си беше домашно приготвена, много вкусна и обилна. Ракията и виното - домашни, дори ни отвориха компоти за безалкохолно. Честно казано на хората, които се оплакнат бих искала да ги питам какво очакват от 1-но звездна къща за гости - Шератон. Мястото е много уютно, а хората са безкрайно отзивчиви и приветливи. Хлапето им е страшен сладур. Честно, бих се върнала там отново и без да се замисля.

nusha (1)
отседнал Февруари 2013 за 3-5 дни семейно
2013.02.19
09:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Реших да напиша мнението си за престоя в Старата Тонина къща, тъй като смятам, че ще е от полза на други решили да отседнат там.
За първи път ползвам Ваучер с намаление и проверих коментарите за тази къща, който бяха положителни и искам да отбележа, че съм възхитена от посрещане, храма и обстановка. Бяхме 2 пъти за по 2 дни с компания, като само аз бях с дете на 4г и ми беше доста притеснено, на какво ще попадна. Къщата е невероятно топла,хората , че са любезни е меко казано. На последното ходене детето вдигна температура още първата нощ. На другата сутрин неделя в 8 часа, хората се обадиха на личната им лекарка за да проверат дали си е в къщи, след което ни заведоха до тях. Реално тя живее доста близо и спокойно можеше да ни обяснят и сами да отидем. Значи 2 дни прекарахме в къщата с детето,бяхме в студио -стая с кухненски бокс и тераса. През целия ден излизахме на терасата и овце не видях, видях басена, който е външен и при положение, че до май месец има сняг на планината, незнам до колко предният коментар е реален. Като търсиш работещ външен басейн, какво те бърка парното дали работи . Храната беше много вкусна, закуската на шветска маса, но в местен вариант-мекици, пържени филии, кексчета, домашни тутманици, салами масло, сладка и др.Вечерите бяха доста разнообразни(единия път бяхме с 1 вечеря, втория с 2)-пилешкио филе със сметана, скара с гарнитури и дестерти палачинки и еклери. Искам да кажа, че хоратя, които държат хотелчето имат малко дете, което вечеряше същото на съседна маса. Има саума и парна баня,и въпреки , че ваучена ни беше само със сауна, когато отидохме , ни предложиха да влезем след това и във парната баня, защото беше загрята.
Дано със коментара си, да съм била от полза , за някои които иска да почива там.

alexandra_pk (1)
отседнал Април 2012 за 1-3 дни млада двойка
2013.01.25
12:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Скъпи гости,
не се лъжете да поверите почивката си в ръцете на тези измамници. Почивахме с моя приятел в този т.нар. хотел през април 2012г и няма по-ужасно преживяване. Имахме ваучер от Грабо, който обещаваше хотел с басейн, спа, ресторант и апартамент. Натресохме се на фамилна къща и смрад на овце. Цените в сайта им бяха нарочно завишени, за да може да бъдат с 50% намалени в сайта. Разбрах това, като попаднах на техни обяви в други сайтове. Снимките, които виждате на сайта и навсякъде другаде са гениални, признавам - създават усещане за хубаво обзавеждане и пространство, които напълно ЛИПСВАТ. (Евала на тоя фотограф, ще си го викна на сватбата!) Към "плюсовете", на автентичното преживяване ще добавя:
- на вратата те посрещат 3-4 некролога;
- басейнът не работеше;
- апартаментът, за който доплатихме допълнително се оказа стая - едно неголямо помещение, съдържащо легло, нощни шкафчета, гардероб, диван и ТВ шкаф + телевизор. Не искам да си представям как е изглеждала обикновената стая.
- вътре смърди на овце, сутрин се будиш в 5-6 часа от серенадата на кокошките и петела в задния двор;
- кърпите в банята са захабени и видимо стари;
- всички мебели са стари и дори не са един цвят;
- ресторантът не работеше, покривките бяха целите на дупки;
- парното първо не работеше, след това протече;
- на моменти въобще не можехме да намерим никой в хотела (рецепционист, собственик, чистачка...);

Всичко това получавате на невероятната цена от 500+ лева за 3 нощувки, които любезно бяха намалени наполовина. НИКОГА , НИКОГА , НИКОГА повече няма да стъпя там! препоръчвам и вие да не го правите. Съжалявам само, че не носех фотоапарат, за да направя иситнски снимки.

assholer (1)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.02.18
11:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Старата Тонина къща. Малка семейна къща с готини домакини. Никакво усещане, че сме с ваучер за намаление. Двудневният пакет е за уикендите, а ни позволиха да го ползваме през седмицата.Страхотно обслужване+хубава храна+помощ при поставяне на веригите на колата ми.
Страшно мили хора, които превърнаха почивката ни в незабравим спомен. Пожелавам си повече таквиз хора

stefbs (1)
отседнал Ноември 2011 за 3-5 дни семейно
2011.11.26
18:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивахме 5 дни в хотела.Завърнахме се преди два дни с отлични впечатления.Стаята-чиста,уютна,много добре отоплена.Храната в механата е прекрасна, благодарение на Христина се запознахме с кухнята от Пиринския край.Домакините ни, ни предлагаха различни места за посещения и благодарение на тях се запознахме с част от красотите на Пирин.Отново ще ги посетим и ще препоръчаме хотелът им на всички наши приятели.
Стеф

Tina baby (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.09.26
15:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изобщо не съм съгласна с прдишния коментар!Вчера се върнахме оттам-очаровани сме,най-вече от обслужването в хотелчето.Наистина,не е нчкакъв луксозен хотел,но си има своите предимства и най-вече храната,която се приготвя от самите собственици и е невероятно вкусна,със зеленчуци,собсствено производство,нищо не ни липсваше-обилна закуска и вкусна вечеря!Собсвеницита са приятелски настроени и бяхме посрещнати като гости,а си тръгнахме като приятели!

Ivelina6666 (1)
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.01.06
22:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да предопредя всички хора, които имат намерение да прекарат почивката си в Добринище в никакъв случай да не отсядат в така нареченит хотел -Старата Тонина Къща. Обслужване- нулево!Стаите, в които бяхме настанени, бяха тези в които стопаните на къщата живееха целогодишно, защото в секциите имаше бельо, дрехи, учебници..в стаята беше прашно, без телевизор, обща баня с съседната стая, мазилката падаше- трагедия! Закуската- бедна! Менюто на механата също, а най-невероятното беше, че вечерта, когато приятелите ми си поръчаха ракия и поискахме една кана айрян, ни казаха, че млякото е свършило, мезето също! Цената също не отговатя на всичко това, просто обирджии,които искат да вземат парите на хората без да предложат елементарно обслужване. Крайно недоволни! На всичко отгоре нямахме ключове от стаите си, а на рецепцията дори не ни регистрираха! Място, което на никой не препоръчвам да посещава!


Други хотели в ДобринищеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share