Парк бийч, Китен

Рейтинг:  2 star rating  2.2 / 5 (4 вота)
желая да следя тази тема за нови коментари
raynedata (1)
отседнал Август 2018 за 1 седмица сам турист
2018.08.29
09:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте !
Не правете грешката,да резервирате в този хотел !!!
Занемарено! обслужване =здравейте и толкова!
Лоша хигиена ;няма храна ;осветлението по коридорите е под всякаква критика = дано имате телефон с фенерче!
Паркинга е отвратително тесен,а вкарват доста автомобили =паркинг щети !
Няма кабелна ! Всичко е загубено

didko (1)
отседнал Август 2015 за 3-5 дни семейно
2015.09.06
20:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

не всичко е така както изглежда.беше пълно с паяжини навсякъде,има интернет но не може да го ползваш,не може да работи климатика докато те няма,не може да си качваш никаква храна,кабелната е под всякаква критика,хазяите са много надменни,като са от София и си мислят че света е техен.

Jeny (1)
отседнал Август 2012 за 2 седмици семейно
2012.08.28
17:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз пък се радвам, че посетих хотела! Заплатих авансово две нощувки веднага след като разговарях с Дани Василева 10 дни предварително, въпреки че ми беше казано, че няма проблем да го направя и по-късно.Собственичката ми се обади веднага след получаването на превода за да го потвърди.Обади се и в деня на пристигането ни за да попита къде сме и да ни каже, че ни очакват, както и за да ни увери, че можем да поддържаме връзка, в случай, че не можем да ги намерим.Нямаше неприятни изненади, свързани с подвеждаща реклама. Бяхме семейно за 10 дни, собствениците са много любезни.В хотела не можеше да се влиза и излиза безконтролно, дори и през нощта, благодарение бодърстването на собственика, което е изключение за хотелите по морето.

pochiva6t (2)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.27
23:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Позвъних за резервация в семейния хотел "Парк бийч", Китен, една седмица преди посещението и собственичката г-жа Дани Василева ми каза, че т.к. срока до настаняването е малък не е необходимо да правя паричен превод за резервацията. Запазвала ми необходимата стая, а аз й оставям телефон за връзка. До тук всичко изглеждаше наред, но г-жа Василева започна да ми звъни всеки път, когато й се явеше клиент за резервираната стая, за да й потвърдя пристигането на уговорената дата.Неприятно стана когато бях в зона без обхват на Мобилтел един ден преди резервираната дата и що да видя-пропуснато повикване от г-жа Василева! Свързах се с нея на сследващия ден в 8.30ч (деня на планираното пристигане )и тя каза, че току що е дала стаята и колко несериозно от моя страна да съм без обхват на телефона.
Радвам се, че н е стигна до посещение на въпросния семеен хотел "Парк бийч" в Китен, сигурна съм че госпожата можеше да ме изненада с нещо още по-неприятно.
В случай, че решите да резервирате стая в хотела имайте едно наум и резервен план Б, т.к. при първия явил се на място турист г-жа Василева не би се поколебала да даде "резервираната" стая, за да не пропусне евентуална изгода.
Явно българските хотелиери има още доста какво да учат, не знам обаче дали са достатъчно схватливи.


Други хотели в КитенЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share