zlatkova5 (2)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2013.07.07
00:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнах в хотела със семейството си и пак ще го посетя. Страхотен персонал, народни цени, вкусна храна, поддържа се чисто. Наистина е по-шумно , но с деца е така. Басейните бяха чисти, ресторанта на ниво. Все пак не говорим за 4 звезден лукс, но на нас много ни хареса.

mdku (2)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.07.27
21:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
искам да Благодаря на целия персонал за незабравимата почивка изкарана в Хотел "Роза" - на аниматорите кака Софи и бате Краси, Зарко от бара и Ники на палачинките, както и на всички останали.
Този хотел надмина очакванията ни откъм разнообразна храна, чистота и развлечения. С нищо не отстъпва на хотелите в Турция или Гърция.
Нека избираме българското!


хотел хотел изглед
kirilP2011.07.06 20:08
на мен пък изобщо не ми хареса - шумно, мръсно и с кофти храна. единствено басейна си го бива, ама не видях да го чистят... в стаите некви смотани мебели, няма асансьор, а е на четири етажа, кабелната хваща 5-6 програми без бтв и нова /?!/. с две думи много прилича на мизерна почивна станция от преди 40 години - хич не се лъжете от фасадата - вътре е ад.

Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share