Хотел Гранд Виктория, Слънчев бряг

желая да следя тази тема за нови коментари
draneli (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.09.18
18:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изразя възхищението си от добре прекараната почивка в Гранд Виктория, разбира се,благодарение на прекрасния персонал,който беше винаги усмихнат и в услуга на гостите.Преди да се спра на този хотел,понеже от няколко години летуваме в Турция,прочетох доста коментари и от "джунглата" разнообразни мнения реших да си съставим наше,като спрем избора си на него.Честно казано,със страх от перспективата за лошо обслужване и некачествен all inklusiv.Още с пристигането /към 12 часа/ бяхме настанени, въпреки, че навсякъде предупреждават за такова след 14 ч.Стаята-тип студио ,беше с чудесен изглед -към морето и съседния хотел Чайка.За храната-само суперлативи-като, че ли нямаха край вкусотиите/заради които сега ще трябва да се подлагаме на лишения/.От ресторанта-към pool bar и виенска сладкарница с многообразни коктейли и глезотии.В добавка-хубаво време за плаж.Бихме посетили отново този хотел,персоналът на който ни накара да повярваме в доброто обслужване и в нашите курорти, и да остави у гостите незабравими спомени.


maria1234 (1)
отседнал Юни 2009 за 1 седмица с група
2010.04.30
12:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На брега на морето, луксозен и уютен. Просторни стаи с изглед към морето. Страхотна храна и обслужване. Хотелът предлага голямо разнообразие от допълнителни услуги и възможност за спорт.



Други хотели в Слънчев брягЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share